Υλικά:
440 γρ. ώριμα αβοκάντο, καθαρισμένα
150 γρ. αγγούρι, κομμένο σε μικρά κυβάκια
80 ml ελαιόλαδο
3 σκ. σκόρδο, λιωμένες
χυμός από 2 lime
αλάτι – πιπέρι
Εκτέλεση:
Ρίχνουμε στον πολυκόφτη το αβοκάντο, με το λάδι και πολτοποιούμε μέχρι να δημιουργηθεί ένα λείο μείγμα.
Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ και ανακατεύουμε σε αυτό τον χυμό από τα lime, το σκόρδο, το αγγούρι, αλάτι και πιπέρι.
Το βάζουμε λίγη ώρα στο ψυγείο και σερβίρουμε.