Το πρώτο ελληνικό κρασί με χαμηλό αλκοόλ είναι γεγονός. Ιδανικό για το καλοκαίρι, ελαφρύ, πίνεται δροσερό.
Κυκλοφορεί σε λευκό και ροζέ, με πώμα για μεγαλύτερη ευκολία στο άνοιγμα, χωρίς να χάνει τίποτα από τη γεύση και το άρωμά του.
Το Κτήμα Σεμέλη παρουσιάζει το LOW, το πρώτο μερικώς απο-αλκοολωμένο κρασί που παράγεται στην Ελλάδα. Ενα καινοτόμο, παιχνιδιάρικο κρασί, ελαφρύ σε αλκοόλ και θερμίδες, σαν μία μπύρα, που ενθουσιάζει με τη γεύση, το άρωμα και την αυθεντικότητά του.
Με ιστορία που ξεκινά το 1979, το Κτήμα Σεμέλη έχει εξελιχθεί σε μία από τις κορυφαίες οινοποιητικές μονάδες της Ελλάδας. Από το 2003, το υπερσύγχρονο οινοποιείο λειτουργεί στην καρδιά ενός μοναδικού Terroir στο Κούτσι της Νεμέας, περιτριγυρισμένο από τους ιδιόκτητους αμπελώνες, οι οποίοι εκτείνονται σε 50 στρέμματα από τα συνολικά 300 που καλλιεργούνται σε δύο ΠΟΠ ζώνες: τη Νεμέα και τη Μαντινεία.
Αναγνωρίζοντας την αυξανόμενη ανάγκη για ελαφρύτερα κρασιά, χαμηλότερης περιεκτικότητας σε αλκοόλη αλλά και σε θερμίδες, το Κτήμα Σεμέλη δημιούργησε το LOW, το πρώτο μερικώς αποαλκοολωμένο κρασί ελληνικής παραγωγής.
Προϊόν καινοτομίας και της πολύχρονης εμπειρίας του Κτήματος στη παραγωγή κρασιών ανωτέρας ποιότητας, το LOW προσφέρει μία εμπειρία γεύσης πλούσια και αυθεντική αλλά με λιγότερο από το 50% αλκοόλης και το 40% των θερμίδων, από ένα «τυπικό» κρασί περιεκτικότητας 12,5% αλκοόλ.
Η παραγωγή του χρησιμοποιεί όλη τη σοφία που απαιτεί το καλό κρασί για να γίνει. Με την Τεχνολογία Μεβρανών (Membrane Technologies), αφαιρείται μέρος της αλκοόλης διατηρούνται όμως αναλλοίωτα το άρωμα και η γεύση του.
Το LOW περιέχει μόλις 6% αλκοόλ. Είναι ο καλύτερος σύμμαχος στην υπεύθυνη κατανάλωση κρασιού, προσφέροντας μία εναλλακτική, ανάλαφρη και απολαυστική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας. Το LOW διατίθεται στην αγορά σε λευκό και ροζέ και αποτελεί την ιδανική πρόταση στα all day café bars, την παραλία, τα εστιατόρια, τις συναυλίες, τα καταστήματα deli και φυσικά για το σπίτι.